FinHome  houten huizen
Ook als zelfbouwpakket met bouw begeleiding

Welkom op onze website.

Wij zijn de Nederlandse partner van Kuusamo hirsitalot Finland, we leveren bouwpakketten voor zelfbouw, kunnen ook casco en sleutelklaar bouwen door heel Nederland. 


Voordelen van houten huizen

Energiezuinig

Hout is een natuurlijke isolator en is zeer effectief in het isoleren van kou en warmte. Dit betekent een besparing van een aanzienlijke hoeveelheid energie in vergelijking met stenen, betonnen en bakstenen huizen. Naast een goede thermische isolatie is hout ook een uitstekende geluidsabsorbeerder, waardoor houten huizen warm, ontspannend en vredig zijn.

Economisch efficiënt

Vanwege de manier waarop dit soort gebouwen worden gebouwd en de zorgvuldige planning van hun constructie, zijn ze snel te bouwen in vergelijking met gebouwen gemaakt van materialen zoals steen of beton. Deze snelle bouw levert een aanzienlijke besparing op de bouwkosten.

Architectonisch veelzijdig

Onze ontwerpen maken het eenvoudig om wijzigingen en aanpassingen aan uw woning aan te brengen. Het toevoegen,  het wijzigen van de grootte of het verplaatsen van ruimten binnen het ontwerp zijn allemaal mogelijk, zodat u het huis in de door u gewenste stijl kunt krijgen. Of het nu een gewoon huis is of iets moderners en donkerder, de keuze is aan u.

Milieuvriendelijk

Gemaakt van het duurzame hout uit de bossen van Lapland Noord Finland zonder gebruik van fossiele brandstoffen, onze gebouwen zijn niet alleen milieuvriendelijk met betrekking tot waar ze vandaan komen en hoe ze daar komen, maar wat ze doen wanneer gebouwd: houten structuren het milieu actief helpen door atmosferische CO2 te absorberen en op te slaan. 

Natuurlijk product

Gekweekt in de schone, zuivere lucht van Noord-Finland, waar rendieren en elanden wild zwerven en korstmossen, een perfecte indicator van schone lucht, groeit in overvloed, ons hout is zowel natuurlijk als organisch. Een mooi, sterk product geleverd door de natuur.

 Huizen als sleutelklaar:

-met Nefit warmtepomp of houtpelletkachel

-met stelpost keuken 

-met Geberit sanitair

-vloeren belegd met hout, plavuizen of  MFlor

-met afgebeelde veranda

-met sauna

-met zolderverdieping voor opslag of loge.s.

-indeling aan te passen naar eigen behoefte

-Vooroverleg Gemeente, bouwaanvraag kunnen wij verzorgen

Finhome 

Onze woningen zijn niet aangesloten op het gasnet 

Van een tinyhouse, mantelzorgwoning, seniorenwoning, verandawoning of tot en met een woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte, we kunnen alles bouwen ook uw eigen ontwerp